Η ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, επαγγελματίες αρτοποιούς, όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο Masterclass Bakery 2030.
Το Masterclass Bakery, άνοιξε με μία σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο της Σ.Α.Α.Π.Π. κο. Παναγιώτη Σαχινίδη, όπου ανέδειξε περιεκτικά τις ενεργητικές πρωτοβουλίες της συντεχνίας αλλά και προβληματισμούς. Ακολούθησε, μία βιωματική και άκρως καθηλωτική παρουσίασή από τον κο. Δημήτρη Τσιώλα, εμπορικό διευθυντή της Χωριάτικής Ζύμης.
Οι βασικοί πυλώνες της παρουσίασης ήταν:
- Παρουσίαση μεγάλης έρευνας για το έτος 2024 για τον κλάδο αρτοποιίας κ αναψυκτήριων
- Νέες τάσεις καταναλωτών
- Εκτιμήσεις πωλήσεων, κερδών
- Αναλύσεις ανταγωνισμού και ευρωπαϊκής αγοράς – στατιστικά
- Tα 7 λάθη που κάνουν οι επιχειρηματίες σήμερα
- Δείκτες ελέγχου παραγωγής, οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης
- Τεχνικές marketing – διαχείριση social media – στρατηγική
- Νέες τάσεις 2020 – 2030
- Case studies
Πολύ τιμητική ήταν η ανταπόκριση υφιστάμενων συνεργατών παίζοντας ενεργητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια της διαδραστικης παρουσίασης . Η ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ βασιζόμενη στη πολυετή εμπειρίας της, θα συνεχίσει να παρέχει ολιστικές και πολύ επίπεδες λύσεις σε όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!