ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Τετάρτη, Μαΐου 21, 2025
arton.gr
No Result
View All Result
  • Kατηγορίες Άρθρων
    • Ανακοινώσεις
    • Δελτία τύπου
    • Κλαδικά θέματα
    • Φορολογικά – Νομικά
    • Διεθνής Ειδησεογραφία
    • Παρουσιάσεις επιχειρήσεων – προϊόντων
    • Διακόσμηση
    • Συνταγές
    • Έρευνα καταναλωτών
    • Σχολές
    • Δράσεις ΣΑΑΠΠ
    • Αρθρογραφία
  • Αγγελίες
  • Προφίλ
  • Επικοινωνία
  • Kατηγορίες Άρθρων
    • Ανακοινώσεις
    • Δελτία τύπου
    • Κλαδικά θέματα
    • Φορολογικά – Νομικά
    • Διεθνής Ειδησεογραφία
    • Παρουσιάσεις επιχειρήσεων – προϊόντων
    • Διακόσμηση
    • Συνταγές
    • Έρευνα καταναλωτών
    • Σχολές
    • Δράσεις ΣΑΑΠΠ
    • Αρθρογραφία
  • Αγγελίες
  • Προφίλ
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
arton
No Result
View All Result

Η Ελληνικός Φούρνος – Μπρακόπουλος γιορτάζει 50 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο της Αρτοποιίας

21 Ιανουαρίου 2025
in Παρουσιάσεις επιχειρήσεων - προϊόντων
Η Ελληνικός Φούρνος – Μπρακόπουλος γιορτάζει 50 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο της Αρτοποιίας

50th Years Anniversary Celebration Design.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ γιορτάζει φέτος μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον χώρο της αρτοποιίας, μια πορεία γεμάτη γεύση, παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα. Αυτή η επέτειος σηματοδοτεί 50 χρόνια αδιάλειπτης προσπάθειας για συνεχή βελτίωση και προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και γεύσης, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και την αγάπη των καταναλωτών.

Η ιστορία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήρι, όπου δημιουργήθηκαν προϊόντα με συνταγές και υλικά του τόπου μας, εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές γεύσεις της Πελοποννήσου. Με την πάροδο των χρόνων, η αγάπη του κοινού για τα προϊόντα αυτά οδήγησε την εταιρεία στην εξέλιξή της σε μια υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα, όπου παράγονται παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Η επιτυχία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, τις μοναδικές συνταγές και την άρτια τεχνική παρασκευής των προϊόντων, σε συνδυασμό με τη διαχρονική αφοσίωση της εταιρείας στην τελειότητα και την προσήλωσή της στην παραγωγή γεύσεων που θυμίζουν σπιτική φροντίδα.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πετύχαμε να φτάσουμε στο ορόσημο των 50 χρόνων δημιουργικής πορείας, έχοντας φτάσει σε ηγετική θέση, παραμένοντας πάντα συνεπείς στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε: την αγάπη στην παράδοση, καθημερινή αφοσίωση, πάθος για δημιουργία και καινοτομία, και εμμονή στην ποιότητα. 50 χρόνια τώρα, πλάθουμε το σήμερα με επιμονή και πάθος και δημιουργούμε με όραμα και προοπτική για το αύριο. Αυτή η επέτειος εκτός από μια γιορτή για εμάς, μάς δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο» δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κ. Ευάγγελος Μπρακόπουλος.

Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές, που εγγυώνται την επιτυχία των πελατών της και ενδυναμώνουν τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί.

Σχετικά άρθρα

Η Χρυσή Ζύμη με μήνυμα «Να γίνεσαι μαμά για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη» τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας
Παρουσιάσεις επιχειρήσεων - προϊόντων

Η Χρυσή Ζύμη με μήνυμα «Να γίνεσαι μαμά για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη» τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας

16 Μαΐου 2025
Νηστίσιμη γλυκιά και αρωματική μπουγάτσα με αμύγδαλο και σιμιγδάλι από τη Χωριάτικη Ζύμη
Παρουσιάσεις επιχειρήσεων - προϊόντων

Νηστίσιμη γλυκιά και αρωματική μπουγάτσα με αμύγδαλο και σιμιγδάλι από τη Χωριάτικη Ζύμη

28 Μαρτίου 2025
Ανακαλύψτε τον πλούτο των νηστίσιμων γεύσεων με την υπογραφή Μπρακόπουλος
Παρουσιάσεις επιχειρήσεων - προϊόντων

Ανακαλύψτε τον πλούτο των νηστίσιμων γεύσεων με την υπογραφή Μπρακόπουλος

27 Μαρτίου 2025
  • Τάσεις
  • Comments
  • Tελευταία νέα
«Bakery 2030 by Χωριάτικη Ζύμη Academy»: Ένα Masterclass που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε την αρτοποιία!

«Bakery 2030 by Χωριάτικη Ζύμη Academy»: Ένα Masterclass που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε την αρτοποιία!

18 Δεκεμβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ιντερνετικής έκδοσης ARTON

25 Σεπτεμβρίου 2024
Κατάθεση θέσεων και προτάσεων από τον Πρόεδρο της ΣΑΑΠΠ Παναγιώτη Σαχινίδη, στο 35° Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών Ελλάδος

Κατάθεση θέσεων και προτάσεων από τον Πρόεδρο της ΣΑΑΠΠ Παναγιώτη Σαχινίδη, στο 35° Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών Ελλάδος

14 Οκτωβρίου 2024
Η Μπρακόπουλος ΑΒΕΕΤ στην έκθεση Artoza

Η Μπρακόπουλος ΑΒΕΕΤ στην έκθεση Artoza

17 Φεβρουαρίου 2025

Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση ΣΑΑΠΠ

Ο Πρόεδρος της ΣΑΑΠ Παναγιώτης Σαχινίδης, στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του ACTION 24

Ο Πρόεδρος της ΣΑΑΠ Παναγιώτης Σαχινίδης, στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του ACTION 24

Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Η ΣΑΑΠΠ εκφράζει τις ευχαριστίες προς τους χορηγούς της

Συνάντηση της ΣΑΑΠΠ με τον Βουλευτή και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Χρηστίδη

Συνάντηση της ΣΑΑΠΠ με τον Βουλευτή και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Χρηστίδη

20 Μαΐου 2025
Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ) σε κύκλο επαφών με τα πολιτικά κόμματα

18 Μαΐου 2025
Η Χρυσή Ζύμη με μήνυμα «Να γίνεσαι μαμά για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη» τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας

Η Χρυσή Ζύμη με μήνυμα «Να γίνεσαι μαμά για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη» τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας

16 Μαΐου 2025
Συνάντηση του προέδρου και του ΔΣ της ΣΑΑΠΠ με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας κας Ζωής Κωνσταντοπούλου

Συνάντηση του προέδρου και του ΔΣ της ΣΑΑΠΠ με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας κας Ζωής Κωνσταντοπούλου

13 Μαΐου 2025

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

«Bakery 2030 by Χωριάτικη Ζύμη Academy»: Ένα Masterclass που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε την αρτοποιία!

«Bakery 2030 by Χωριάτικη Ζύμη Academy»: Ένα Masterclass που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε την αρτοποιία!

18 Δεκεμβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ιντερνετικής έκδοσης ARTON

25 Σεπτεμβρίου 2024
Κατάθεση θέσεων και προτάσεων από τον Πρόεδρο της ΣΑΑΠΠ Παναγιώτη Σαχινίδη, στο 35° Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών Ελλάδος

Κατάθεση θέσεων και προτάσεων από τον Πρόεδρο της ΣΑΑΠΠ Παναγιώτη Σαχινίδη, στο 35° Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών Ελλάδος

14 Οκτωβρίου 2024
Η Μπρακόπουλος ΑΒΕΕΤ στην έκθεση Artoza

Η Μπρακόπουλος ΑΒΕΕΤ στην έκθεση Artoza

17 Φεβρουαρίου 2025

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Επιστολή ΣΑΑΠΠ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κο Σταύρο Παπασταύρου

30 Απριλίου 2025
Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Η ΣΑΑΠΠ εκφράζει τις ευχαριστίες προς τους χορηγούς που στήριξαν στην διαφημιστική καμπάνια του Πάσχα

19 Απριλίου 2025
Συνάντηση ΣΑΑΠΠ στα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατίας με επίκεντρο τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αρτοποιίας

Συνάντηση ΣΑΑΠΠ στα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατίας με επίκεντρο τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αρτοποιίας

29 Απριλίου 2025
Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΣΑΑΠΠ

Εκτός μέτρων στήριξης τα αρτοποιία

26 Απριλίου 2025

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Facebook Youtube
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
συμπληρώστε το email και ολοκληρώστε την εγγραφή σας
Loading

© 2024 Arton – Σχεδιασμός – Ανάπτυξη ΑΤΟΥ.

No Result
View All Result
  • Kατηγορίες Άρθρων
    • Ανακοινώσεις
    • Δελτία τύπου
    • Κλαδικά θέματα
    • Φορολογικά – Νομικά
    • Διεθνής Ειδησεογραφία
    • Παρουσιάσεις επιχειρήσεων – προϊόντων
    • Διακόσμηση
    • Συνταγές
    • Έρευνα καταναλωτών
    • Σχολές
    • Δράσεις ΣΑΑΠΠ
    • Αρθρογραφία
  • Αγγελίες
  • Προφίλ
  • Επικοινωνία

© 2024 arton.gr - Σχεδιασμός - Ανάπτυξη ΑΤΟΥ.