Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ γιορτάζει φέτος μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον χώρο της αρτοποιίας, μια πορεία γεμάτη γεύση, παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα. Αυτή η επέτειος σηματοδοτεί 50 χρόνια αδιάλειπτης προσπάθειας για συνεχή βελτίωση και προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και γεύσης, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και την αγάπη των καταναλωτών.
Η ιστορία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήρι, όπου δημιουργήθηκαν προϊόντα με συνταγές και υλικά του τόπου μας, εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές γεύσεις της Πελοποννήσου. Με την πάροδο των χρόνων, η αγάπη του κοινού για τα προϊόντα αυτά οδήγησε την εταιρεία στην εξέλιξή της σε μια υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα, όπου παράγονται παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Η επιτυχία της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, τις μοναδικές συνταγές και την άρτια τεχνική παρασκευής των προϊόντων, σε συνδυασμό με τη διαχρονική αφοσίωση της εταιρείας στην τελειότητα και την προσήλωσή της στην παραγωγή γεύσεων που θυμίζουν σπιτική φροντίδα.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πετύχαμε να φτάσουμε στο ορόσημο των 50 χρόνων δημιουργικής πορείας, έχοντας φτάσει σε ηγετική θέση, παραμένοντας πάντα συνεπείς στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε: την αγάπη στην παράδοση, καθημερινή αφοσίωση, πάθος για δημιουργία και καινοτομία, και εμμονή στην ποιότητα. 50 χρόνια τώρα, πλάθουμε το σήμερα με επιμονή και πάθος και δημιουργούμε με όραμα και προοπτική για το αύριο. Αυτή η επέτειος εκτός από μια γιορτή για εμάς, μάς δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο» δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κ. Ευάγγελος Μπρακόπουλος.
Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές, που εγγυώνται την επιτυχία των πελατών της και ενδυναμώνουν τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί.