Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ γιορτάζει διπλά: την επιτυχημένη πορεία πέντε δεκαετιών στον χώρο της αρτοποιίας και την απονομή του βραβείου Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) στις Βρυξέλλες για το κρουασάν βουτύρου γάλακτος με γαλοπούλα και Philadelphia.
Αυτή η διεθνής βράβευση αποτελεί μια αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας για συνεχή βελτίωση και προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και γεύσης. Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης, αποτελούμενο από κορυφαίους σεφ και σομελιέ, αξιολόγησε το κρουασάν βουτύρου γάλακτος με γαλοπούλα και Philadelphia της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, απονέμοντάς του το βραβείο Ανώτερης Γεύσης. Η διάκριση αυτή αποτελεί επισφράγισμα της εξαιρετικής ποιότητας των πρώτων υλών, της μοναδικής συνταγής και της άρτιας τεχνικής παρασκευής του προϊόντος, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της εταιρείας στην τελειότητα.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ-ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, με μια ιστορία πέντε δεκαετιών, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά και διακρίνεται για την ποιοτική της υπεροχή και τη δέσμευσή της στην ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρεία, παρά τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και την ποιότητα, διατηρώντας σταθερές τις αρχές και τις αξίες της, οι οποίες την οδήγησαν στην επιτυχία.
Όπως δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Μπρακόπουλος: «Οι δυσκολίες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν στον επιχειρηματικό στίβο. Σημασία έχει να προνοείς, να σχεδιάζεις και να παραμένεις συνεπής στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησες. Εμείς, 50 χρόνια τώρα, πλάθουμε το σήμερα με επιμονή και πάθος και δημιουργούμε με όραμα και προοπτική για το αύριο. Αυτή η βράβευση αποτελεί μια επιβεβαίωση της σωστής μας πορείας και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο».